Ammattilaisten nuori ja innovatiivinen patenttitoimisto
 

Primrose on kokeneiden ammattilaisten nuori ja innovatiivinen patenttitoimisto.
 
Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun, mutkattomaan kanssakäymiseen ja monimutkaisten asioiden yksinkertaistamiseen.

Patenttitoimistoomme ovat asiakkaamme aina tervetulleita.


Tiimi

Patenttiasiamies Toni Korelin

Toni Korelin
Toimitusjohtaja, osakas
Auktorisoitu patenttiasiamies
Eurooppapatenttiasiamies

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja toiminut patenttiasiamiehenä yli 15 vuoden ajan. Työssäni pääsen tutustumaan erilaisiin yrityksiin ja niiden innovaatioihin. Kokemusta minulle on kertynyt muun muassa nanotekniikasta, rakennustekniikasta, energiatekniikasta, prosessiteollisuudesta sekä erilaisista tuote-, laite- ja menetelmäinnovaatioista. Kokemukseni kattaa lisäksi ohjelmistoihin sekä tekoälyyn ja IoT -ratkaisuihin liittyvien innovaatioiden suojaamisen. Jatkuva oppiminen ja luovien ratkaisujen löytäminen on läsnä työssäni päivittäin.

Kokemukseni kattaa innovaatioiden suojaamisen, asiakkaiden strategisen neuvonnan ja heidän oikeuksiensa puolustamisen sekä asiakasyritysten ipr-omaisuuden kokonaisvaltaisen huolenpidon.

040 455 3917
toni.korelin@primrose.fi
Linkedin


Patenttiasiamies Marjukka Nuppola

Marjukka Nuppola
Osakas
Auktorisoitu patenttiasiamies
Eurooppapatenttiasiamies

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja työskennellyt teollisoikeuksien parissa yli 15 vuoden ajan. Kokemusta minulla on mekaanisista keksinnöistä, valmistustekniikasta, materiaalitekniikasta sekä kuluttajatuotteisiin liittyvistä innovaatioista. Tiedän millaista on hoitaa patentteihin ja malleihin liittyviä asioita isoissa yrityksissä, koska olen toiminut patentti-insinöörinä paperikone- ja hissiteollisuudessa. Siellä opin myös millaista yhteistyötä patenttiasiamiehen ja asiakasyrityksen välillä tarvitaan. Teollisuudesta keräämääni kokemusta olen päässyt toteuttamaan patenttiasiamiestyössä.

Innovaatioiden suojaaminen on joka päiväistä työtäni, mutta asiakkaitteni kilpailijoiden oikeuksien mitätöinnit sekä riitatilanteissa auttaminen kuuluvat myös työnkuvaani.

050 592 9196
marjukka.nuppola@primrose.fi
Linkedin 


Toimistopäällikkö Eeva Mänty.jpeg

Eeva Mänty
Toimistopäällikkö
Patenttiasiantuntija

045 189 9117
eeva.manty@primrose.fi
Linkedin


Olli Sääksvuori
Auktorosoitu patenttiasiamies040 220 3487
olli.saaksvuori@primrose.fi
Linkedin


Patenttitoimisto Primrose Oy:n hallitus

Sampo Ahonen
hallituksen puheenjohtaja

Sampolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä teknologialiiketoiminnasta. Tällä hetkellä Sampo toimii partnerina Helmet Business Mentors Oy:ssa sekä usean teknologiayrityksen hallituksessa.

Linkedin

Caroline Aspelin
hallituksen jäsen

Carolinella on yli 20 vuoden kokemus liikejuridiikasta niin asianajotoimistossa kuin kansainvälisessä teknologialiiketoiminnassa. Tällä hetkellä Caroline toimii HMD Global Oy:ssa tehtävässä Associate General Counsel, CEE Region and Global E-Commerce Director, Intellectual Property.

Linkedin

Jan Vorselman
hallituksen jäsen

Janilla on yli 15 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä kansainvälisessä liiketoiminnassa sekä liikkeenjohdon konsultoinnista. Tällä hetkellä Jan toimii Pre Sports Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana. 

Linkedin

 

Patenttitoimisto Primrose Oy:n hallituksen muita jäseniä ovat Marjukka Nuppola ja Toni Korelin